Instagram Takipçi Silme


Hayatımıza son zamanlarda etkili bir giriş yapan Instagram yenilikleri ile binlerce kullanıcıyı kendisine çekiyor. Facebook’un bünyesinde yer alan sosyal medya uygulaması yenilikleri ile cazip hale gelirken kullanımın basitliği ile her yaştan kişileri kendisine çekiyor. Tüm bunlarla birlikte artık takip etmesini istemediğiniz kullanıcılar için de yeni özellikler ve kolaylıklar mevcut hale geldi. Sizi takip edenlere verilen isim olan takipçileri çıkarma diğer bir anlatım ile Instagramtakipçi silme nasıl gerçekleşiyor. Instagram’da takipçilerinizin yanında yer alan üç noktaya basıldığında birçok seçenek çıkıyor. Bu seçeneklerden birisi de takipçiyi sil seçeneğidir. Bu sayede 10-15 saniye gibi kısa bir sürede takip edenleri kolayca takipten çıkarabiliyorsunuz. Ayrıca sahte hesapları da bu yöntem ile kolayca listenizden kaldırabilirsiniz.

Bot Takipçilerimi Nasıl Silebilirim?

Her sosyal medya uygulamasında olduğu gibi Instagram’da da bot takipçi adı verilen gerçek kişilerin yönetmediği hesaplar mevcut olmaktadır. Instagram bu takipçileri engellemek için birçok yeni teknoloji ve engel ortaya koyduysa da bot takipçilerin engellemesi tamamı ile mümkün olmuyor. Siz de listenizde bot takipçi bulunduruyorsanız ve bot takipçilerimi nasıl silebilirim? diyorsanız bu sorununuza birçok çözüm bulunmaktadır. İlk ve en kolay yöntem aralıklarla takipçi listenizi kontrol edip bot olduğunun düşündüğünüz takipçileri silme yoluyla hesabınızdan çıkarmaktır. Eğer çok takipçili bir hesaba sahipseniz ya da tek tek uğraşmak zaman alıyorsa bot takipçilerini silmek için birçok uygulama mevcut. Bu uygulamalar hesabınızdaki bot takipçileri kısa bir süre içerisinde tespit edip çıkartıyor.

Instagram Takipçilerimi Nasıl Temizlerim?

Instagram’da çok takipçiniz olduğunu düşünüyorsanız ya da bot takipçilerin mevcut olduğunun farkındaysanız ve Instagram Takipçilerimi Nasıl Temizlerim? diyorsanız bunun için de önünüzde birçok seçenek mevcut. İlk olarak tek tek kendiniz takipçilerinizi çıkartabilirsiniz. Bu çok zaman alıyor diyorsanız hesabınızı gizli hesap yapıp yeni takipçilerin girişini engelleyebilirsiniz. Bu ikisi için çok geç diye düşünüyorsanız hesabınızı silip yeni bir hesap açabilirsiniz. Son olarak yeni hesap açmadan uğraşmadan hızlı çözüm istiyorsanız programlar ve siteler aracılığı ile bu sorunu kolayca halledebilirsiniz. Hızlı çözüm için smmresellers.net adresinden yararlanabilir hızlıca size önerilen avantajlı paketler ile bu sorununuzu ortadan kaldırabilirsiniz.