İnstagram Beğeni Almak İçin Hashtag

İnstagramdabeğeni almak ifadesi son zamanlarda sıklıkla duyulmaktadır. Bunun için de kişiler farklı yöntemler aramaya çalışırlar. Çünkü alınan beğeni sayısı özellikle fenomenler için oldukça önemlidir.

Kişilerin beğeni sayısını arttırma anlamında buldukları yöntemler arasında hashtag kavramı yer almaktadır. Bu kavramın simgesi (#) şeklindedir. Bu simgeyi kullanarak beğeni sayısını arttırmayı hedefleyen kişilerin simge kullanırken boşluk bırakmamaları gerekmektedir. Kişiler boşluksuz bir şekilde paylaştıkları gönderi ile alakalı küçük söz öbekleri yazarak bu işlemi tamamlamış olurlar. Önceki yılın verilerine bakıldığı zaman #love, #instagood, #photoofthedy şeklindeki hashtag’lerin popüler bir şekilde kullanıldığı bilinmektedir.

Söz konusu olan beğeni arttırma yöntemi her bölüm için farklılıklar gösterir. Bu bölümlerden biri olan gezginlere özgü olan işletmelerde kullanılması öngörülen hashtag’ler şu şekilde sıralanabilir; #travel, #wanderlust, #travelgram, #travelblogger, #trip, #adventure, #photograpy, #nature, #instatravel, #travelphotography.

Buna ek olarak bir girişimci için tavsiye edilen hashtag ifadeleri de bulunmaktadır. Bunlar ise; #bussinessowner, #entrepreneurpirit, #beyourownboss, #entrepreneurial, #startups, #smallbusinessowner şeklinde sıralanabilir.

Hangi Web Sitesinden Hashtag Bulabilirim?

İnstagramdabeğeni almak için kişiler birçok yolu denerler. En etkili yolu bulmak için ise çaba gösterirler. Bu çabaların hepsi ise beğeni almak için yapılır çünkü bazı kişiler gelen beğenileri ile tanınıp para kazanmaktadır. Çoğu kişi ise aynı yoldan para kazanmak için beğeni arttırmanın yolunu ararlar. Bu yollar arasında bulunan ve etkili olarak görülen yöntem hashtag’dır. Bu yöntemin etkili hale getirilmesi ile konu ile alakalı ve güçlü olması gereklidir. Kişilere bu anlamda ise yardım edecek siteler bulunmaktadır. Bu sitelerden bazıları ise aşağıda gibi sıralanabilmektedir:

•          All Hashtag

•          Photerloo

•          Dijital pusula

Hashtag’lerin İnstagramda Beğeni, Takipçi Kazanmaya Etkisi Var Mı?

İnstagramda beğeni almak son zamanlarda öne çıkan popüler bir konu olmasından ve bu durumun önemsenmesinden dolayı birçok farklı uygulama şekli oluşmaya başlamıştır. Bunlar arasında yer alan ve ilk olarak twitter ortamında kullanılan bu yöntem zamanla artış göstererek farklı sosyal mecralarda da kullanılmaya başlanmıştır. İnstagramda da kullanılan bu yöntemin etkili ve konuyla alakalı olması halinde kişilerin beğeni sayısını arttıracağı söylenmektedir.